Hottub

Een betaalbare hottub van een A-merk

Denkt u dat de aanschaf van een hottub of jacuzzi u veel geld kost? Dat was vroeger misschien zo maar tegenwoordig niet meer. Wij van Wellness & Outdoorliving bieden betaalbare bubbelbaden en hottubs aan in verschillende prijsklassen van topmerken. Dus ook voor uw budget hebben wij een passende hottub. U kunt bij ons langskomen in Joure om in de showroom ons assortiment te bekijken. Ook geven wij u graag vrijblijvend advies en informatie. Voor installatie, verhuur en onderhoud kunt u eveneens bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op via: 06 21 21 48 27.

Installatie van een hottub

Wij kunnen de complete installatie van uw jacuzzi voor u verzorgen. Een goede voorbereiding is hierbij belangrijk. Zo moeten we mogelijk de ondergrond verstevigen en een extra stopcontact of watertappunt aanleggen. Vooraf bespreken we met u of u uw hottub binnen of buiten wilt plaatsen. Bij installatie zijn verder de volgende zaken van belang:

  • De ondergrond moet stevig en vlak zijn. Het gewicht van een bubbelbad gevuld ligt, inclusief water en gebruikers, tussen de 1000 en 2500 kg.
  • Er moet voldoende ventilatie aanwezig zijn. Bij het gebruik van de hottub ontstaat hoge luchtvochtigheid. Er moeten daarom voldoende ventilatiemogelijkheden zijn.
  • Er moet voldoende ruimte zijn om het bad naar binnen te krijgen. De afmetingen zijn vrij groot, de gemiddelde maten zijn 220 x 215 x 95 cm, waardoor een hottub vaak niet door een deuropening past. Een hottub is één geheel en kan niet uit elkaar gehaald worden.

Verhuur mogelijkheden

Wilt u uw feestje of evenement een extra dimensie geven? Of wilt u ervaren hoe fijn het is om een hottub in uw eigen tuin of op uw dakterras te hebben staan? Maak dan gebruik van de verhuurservice van Bruinsma Party Verhuur via: www.bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi.html. U kunt zo genieten van het gemak van een eigen bubbelbad. Wilt u vervolgens tot aanschaf overgaan dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.

IMG_5043

Onderhoud

Een hottub is relatief gemakkelijk te onderhouden. Belangrijk zijn een goede reiniging van de binnenkant van het bad en van het filter. We kunnen u dit uit handen nemen. We komen dan bij u langs om uw jacuzzi te onderhouden. Uiteraard hanteren we hiervoor scherpe tarieven. U kunt dus voor een volledig aanbod aan diensten bij ons terecht: van aanschaf en installatie tot garantie en onderhoud. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier op onze site in of bel: 06 21 21 48 27. Dankzij onze snelle service staat uw hottub voor u het weet bij u thuis!

Lees meer