Bubbelbad

Ontdek de voordelen van een bubbelbad

Bubbelbad, spa, whirlpool of jacuzzi: hoe het ook wilt noemen, veel mensen vinden het een heerlijke uitvinding waarmee ze na het werk nog even lekker kunnen ontspannen. U geniet in de privacy van uw eigen tuin en hoeft niet naar een wellnesscentrum. Dit bespaart u reiskosten en tijd. U kunt via ons ook een bubbelbad huren voor bijvoorbeeld een feestje. Zo kunt u ook ervaren hoe fijn het is om een jacuzzi in uw achtertuin te hebben. Informeer naar de mogelijkheden: 06 21 21 48 27.

Bubbelbad of zwembad?

Waar het jaren geleden nog populair was om een zwembad in de tuin te plaatsen, zien veel mensen nu ook de voordelen van een jacuzzi in. We zetten ze voor u op een rijtje. Een hottub:

  • Is niet seizoensgebonden
  • Kan ook in de herfst en winter gebruikt worden
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Vraagt nauwelijks onderhoud

bubbelbad

Voordelen voor uw gezondheid

Het warme water doet wonderen voor uw geest en lichaam. Heerlijk om dit thuis te kunnen ervaren. In een bubbelbad laat u na een lange dag alle stress van u afglijden. Hierdoor slaapt u uiteindelijk ook beter. U kunt uw atletische prestaties verbeteren door voor en na een training of workout even in het bubbelbad te gaan zitten. Bij dagelijks een kwartier gebruikt verdwijnen spier- en gewrichtspijn. Mensen met chronische arthritis hebben veel baat bij het regelmatig nemen van een bubbelbad. Bij dagelijks een half uur gebruik vermindert u uw cellulitis en valt u zelfs wat af.

Eenvoudig in onderhoud

Een bubbelbad heeft vele voordelen. Praktisch gezien is het prettig dat u weinig onderhoud heeft aan uw hottub. Zo kunt u het hele jaar van uw jacuzzi genieten. Het is belangrijk om de binnenkant en het filter goed te reinigen. Dat kunt u zelf doen maar daarvoor kunnen wij ook bij u langskomen. Zo weet u zeker dat uw whirlpool weer klaar is voor gebruik. Vraag ons naar onze scherpe tarieven en professionele service. U kunt het contactformulier op de site invullen. Of neem contact met ons op (06 21 21 48 27) als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw eigen bubbelbad.

Lees meer